Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu hareketlendi. Gelin adaylarının en çok merak ettiği gelinlik, kınalık, gelin saçı ve makyajı tercihlerini sektör temsilcileri anlattı.
Düğün sezonunun başlamasıyla gelinlik ve kınalık tercihleri de arttı. Gelinlik fiyatlarının kullanılan malzemeye göre değiştiğini belirten işletme sahibi, fiyatların yaklaşık 15 bin TL’den başlayıp modele göre yükseldiğini söyledi. Gelin adaylarının daha çok kiralamayı tercih ettiğini, vücut tipine uygun, rahat ve hafif modeller seçmeleri gerektiğini ifade etti.
GELİN SAÇI / MAKYAJ:
Gelin saç ve makyajında bu sezon doğal, sade ve modern görünümler öne çıkıyor. Kuaförler, gelinlerin özel alanlarda hazırlık yapmayı tercih ettiğini, fiyatların ise hizmetin yapıldığı yere göre değiştiğini belirtti. Amaçlarının gelinleri doğal ve mutlu hissettirmek olduğunu söyledi.
