Kartepe'de öğrenci servislerine sıkı denetim - TV41 - Kocaeli HaberTV41 – Kocaeli Haber

16 Kasım 2023 - 01:04

Kartepe’de öğrenci servislerine sıkı denetim

Kartepe’de öğrenci servislerine sıkı denetim
Son Güncelleme :

03 Ekim 2023 - 15:25

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge uyarınca Kartepe’de görev yapan öğrenci servisleri denetleniyor.
İçişleri Bakanlığı’nın 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu genelgesi uyarınca öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde okullarına gitmeleri için Kartepe’de 80 öğrenci servisi aracının denetimleri titizlikle yapıldı.
Kent Çarşı’da Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince araçlarla ilgili olarak SRC, psikoteknik, UKOME belgeleri, güzergah izin belgeleri, mesleki eğitim, araç muayenesi, kapasite, sınıflandırma, araç takip, personel yeterlilik belgeleri olmak üzere uygunluk kontrolleri yapıldı.
Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “Evlatlarımız, öğrencilerimiz kıymetlimiz. Onların can güvenliği herşetin üstünde. Bakanlık tarafından gönderilen genelge uyarınca yapılan denetimlerde öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmeleri hedeflenmektedir. Servis araçlarının denetimleri periyodik olarak devam edecektir. Hemşehrilerimiz yaşanabilecek muhtemel sorunlarda bizimle veya diğer ilgili kurumlarla irtibata geçebilirler” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
reklam