bilgiler
  1. Haberler
  2. SON DAKİKA
  3. Başiskele Belediyespor ve Körfez Gençlerbirliği berabere kaldı

Başiskele Belediyespor ve Körfez Gençlerbirliği berabere kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Kocaeli Amatör Futbol U18 Ligi C grubunda Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği SK U18 futbol takımları karşılaştı. Başiskele Binbaşı Kulaksız Stadında oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Karşılaşmada Körfez Gençlerbirliği, 20. dakikada Oğuzhan Taha Uzun’un attığı golle 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise Başiskele Belediyespor, 60. dakikada bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi. Maçın 65. dakikasında Körfez Gençlerbirliği’nden Hüseyin Batu Gökdağ kırmızı kart gördü.
Bu beraberliğin ardından ligde 3. hafta sonunda her iki takım da 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7’şer puana ulaştı. Körfez Gençlerbirliği, ligin 4. haftasında kendi evinde İzmit Kireçocakları Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Başiskele Belediyespor ve Körfez Gençlerbirliği berabere kaldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.