1. Haberler
  2. TOP10HABER
  3. Uyum haftasında velilere 3 saat idari izin

Uyum haftasında velilere 3 saat idari izin

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde uyum haftasına ilişkin yeni düzenlemeyi duyurdu.

7-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek uyum programlarında, okul öncesi, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıf öğrencilerinin aileleri de sürece dahil edilecek.

Yeni uygulamayla, kamuda görev yapan ebeveynlerden biri, talep etmesi halinde çocuğunun ders saatlerine göre günde 3 saati aşmayacak şekilde idari izinli sayılacak.

Bakanlık, düzenlemeyle okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesini ve öğrencilerin okula uyum sürecinin daha sağlıklı geçirilmesini hedefliyor.

Uyum haftasıyla başlayacak aile katılımı, “Ailemle Okul Yolu Programı” kapsamında eğitim öğretim yılı boyunca da devam edecek.

Uyum haftasında velilere 3 saat idari izin
KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.