1. Haberler
  2. TOP10HABER
  3. Başkan Büyükakın: “İçimiz kan ağlıyor”

Başkan Büyükakın: “İçimiz kan ağlıyor”

featured
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN, ŞANLIURFA VE KAHRAMANMARAŞ'TAKİ İKİ OKULDA YAŞANAN SİLAHLI SALDIRI OLAYLARIYLA İLGİLİ ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞARAK, "İÇİMİZ KAN AĞLIYOR. RUHUMUZ DERİNDEN SARSILDI" DEDİ. (İHA/KOCAELİ-İHA)
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki iki okulda yaşanan silahlı saldırı olaylarıyla ilgili üzüntüsünü paylaşarak, “İçimiz kan ağlıyor. Ruhumuz derinden sarsıldı” dedi.

KO-MEK Darıca İlçe Yıl Sonu Sergisi’nin açılış töreninde konuşan Başkan Tahir Büyükakın, eğitim kurumlarını hedef alan şiddet olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Büyükakın, “Hepimizi derinden sarsan iki olay yaşadık. Bu nedenle içimiz kan ağlıyor. Bu olaylar ruhumuzu derinden sarsıyor. Vefat eden tüm yavrularımıza ve çocuklarına bir şey olmasın diye kendini siper eden Ayla öğretmenimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yakınlarına sabır diliyorum. Yaralanan evlatlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Büyükakın: “İçimiz kan ağlıyor”
KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.