1. Haberler
  2. TOP10HABER
  3. Kandıra’da tüm plajlarda denize girmek yasaklandı!

Kandıra’da tüm plajlarda denize girmek yasaklandı!

featured
KANDIRA'DA OLUMSUZ HAVA VE DENİZ ŞARTLARI NEDENİYLE TÜM PLAJLARDA DENİZE GİRMEK YASAKLANDI. (ARŞİV) (CİHAN ATİK/KOCAELİ-İHA) Kandıra'da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kandıra’da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Kocaeli ve çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların gece saatlerine kadar etkili olacağı belirtilirken; sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Öte yandan, Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle ilçedeki tüm plajlarda denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu duyuruldu. Vatandaşların denize girmemeleri istendi.

Kandıra’da tüm plajlarda denize girmek yasaklandı!
KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.