bilgiler
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. 2 asırdır süren gelenek bu bayram da bozulmadı

2 asırdır süren gelenek bu bayram da bozulmadı

featured
BURSA'NIN MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİN YAMANLI MAHALLESİ'NDE 2 ASIRDIR SÜREN GELENEK BU YIL DA DEVAM ETTİ. BAYRAM NAMAZI SONRASI YAŞLILAR SIRAYA GEÇTİ, GENÇLER BAYRAMLAŞTI. BAYRAMLAŞMA SONRASI YAŞLI VE GENÇLER HEP BİRLİKTE MEZARLIĞA GİDEREK DUALAR ETTİ. (İHA/BURSA-İHA) Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesin Yamanlı Mahallesi'nde 2 asırdır süren gelenek bu yıl da devam etti. Bayram namazı sonrası yaşlılar sıraya geçti, gençler bayramlaştı. Bayramlaşma sonrası yaşlı ve gençler hep birlikte mezarlığa giderek dualar etti.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesin Yamanlı Mahallesi’nde 2 asırdır süren gelenek bu yıl da devam etti. Bayram namazı sonrası yaşlılar sıraya geçti, gençler bayramlaştı. Bayramlaşma sonrası yaşlı ve gençler hep birlikte mezarlığa giderek dualar etti.

Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Yamanlı Mahallesi’nde 2 asırlık gelenek bu yıl da bozulmadı. Bayram namazına gelen mahalle sakinleri, namazdan sonra caminin etrafında toplandı. Yaşlılar sırasıyla yan yana geçti, gençler ise yaşlılarla bayramlaştı. Bayramlaşma merasimi bitince de, mahalle sakinleri hep birlikte mezarlığa giderek ecdatlarına dua etti.

2 asırdır süren gelenek bu bayram da bozulmadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.