bilgiler
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Sinop’ta heyelan: 2 ev yıkıldı, enkaz altında kalan 2 kişi kurtarıldı

Sinop’ta heyelan: 2 ev yıkıldı, enkaz altında kalan 2 kişi kurtarıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Sinop’un Türkeli ilçesinde bağlı Düz köyü Merkez Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle 2 ev ve bir ahır yıkıldı.

Heyelan sonucu enkaz altında kalan karı-koca, ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.
Sinop’ta saat 23.41’de yaşanan heyelan sırasında evlerin içinde yaşayanların olduğu bilgisi üzerine ekipler hızla bölgeye ulaştı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ayrıca, bölgede heyelan riskinin devam ettiği ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

Sinop’ta heyelan: 2 ev yıkıldı, enkaz altında kalan 2 kişi kurtarıldı

Enkaz altındaki iki kişi kurtarıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan da bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Özarslan, heyelanda 2 ev ve 1 ahırın zarar gördüğünü, iki evde 4 kişinin bulunduğunu, 2 kişinin kendi imkanları ile çıktığını, geri kalan karı-kocanın da 3,5 saat süren çalışma sonucu kurtarılarak Ayancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını söyledi.

Sinop’ta heyelan: 2 ev yıkıldı, enkaz altında kalan 2 kişi kurtarıldı

Sinop’ta heyelan: 2 ev yıkıldı, enkaz altında kalan 2 kişi kurtarıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.