İzmit ilçesi, Yenituran Anaokulu önünde gece saatlerinde yan yoldan gelen otomobil ile ana yoldan gelen bir başka otomobil çarpıştı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Hacıhasan Mahallesi, İnönü Caddesi gece saatlerinde korku dolu anlara sahne oldu. İddialara göre, yan yoldan gelen otomobil ana yolu kontrolden etmeden ani manevra yaptı. Saniyeler içerisinde gerçekleşen kazada iki otomobil de yolun farklı uçlarına savruldu.

HIZLI MÜDAHALE
Kazaya şahit olan çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan sürücüler tedavilerine devam edilmek üzere hastaneye kaldırılırken kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.






Yorumlar kapalı.