1. Haberler
  2. SON DAKİKA
  3. Körfez’de kıyı temizliği: Yarım saatte 70 kilo atık toplandı

Körfez’de kıyı temizliği: Yarım saatte 70 kilo atık toplandı

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Körfez Belediyesi ekipleri ve gönüllülerin katılımıyla Yarımca sahilinde yapılan kıyı temizliği etkinliğinde, yarım saat içinde 70 kilogram atık toplandı.
Körfez Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, DP World ve Evyap Limanı işbirliğiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında kıyı temizliği etkinliği düzenledi. “Sıfır Atık Mavi” projesi çerçevesinde Yarımca sahilinde gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllüler ve belediye ekipleri tarafından yarım saatlik bir çalışma yapıldı.
Kısa süredeki çalışmada kıyı kenarından 45 kilogram cam ve 25 kilogram plastik atık toplandı. Toplanan atıklar, ayrıştırılarak geri dönüşüm tesislerine gönderildi.
Yetkililer, özellikle deniz canlılarına büyük zarar veren plastik atıklar konusunda vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

Körfez’de kıyı temizliği: Yarım saatte 70 kilo atık toplandı
KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.