Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hizmete giren Lavanta Çiçek Bahçesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kartepe’nin en büyük mahallelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, (FSM) yeni bir işletmeye daha kavuştu. Sevde Topçu ve Mine Alayoğlu tarafından hayata geçirilen Lavanta Çiçek Bahçesi, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

KATILIM
Açılışa Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Enes Emengen, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve yönetimi, MHP Kartepe İlçe Başkanı Mehmet Arapoğlu ve yönetimi ile meclis üyeleri katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ise aynı saatte başka bir programı bulunması nedeniyle açılış öncesinde işletmeyi ziyaret ederek işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

AÇILIŞ KURDELESİ PROTOKOL ÜYELERİYLE KESİLDİ
Açılış kurdelesi; Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Enes Emengen, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arapoğlu, Kartepe Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ahmet Güngörmez ve işletme sahipleri Sevde Topçu ile Mine Alayoğlu tarafından kesildi.

“KARTEPE HALKINA EN GÜZEL HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Kadın girişimciliğine örnek bir adım atan Sevde Topçu ve Mine Alayoğlu, açılışta duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Bu işletmeyi büyük bir emek ve sevgiyle kurduk. Kartepe halkına en güzel hizmeti sunmak için çalışacağız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ
Törene katılanlar, Lavanta Çiçek Bahçesi’nin konseptini ve sunduğu ürün çeşitliliğini beğeniyle karşıladı. Kartepe’de çiçekçilik sektörüne yeni bir soluk kazandırması beklenen işletme, misafirlerine doğanın renklerini ve lavantanın huzur veren atmosferini bir arada sunuyor.










Yorumlar kapalı.