1. Haberler
  2. TOP20HABER
  3. Çayırova’ya 52 odalı yeni otel projesi: ÇED süreci başlatıldı

Çayırova’ya 52 odalı yeni otel projesi: ÇED süreci başlatıldı

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çayırova’da hayata geçirilmesi planlanan yeni otel projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatıldı.

Atatürk Mahallesi’nde yapılması planlanan tesisin 52 oda ve 112 yatak kapasitesine sahip olması hedefleniyor. Yaklaşık 98,9 milyon lira yatırım bedeline sahip olacak otelin, gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından inşaatına başlanması ve 2028 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Toplam 2 bin 846 metrekare inşaat alanına sahip olması öngörülen projede restoran, kış bahçesi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, spor salonu, çalışma alanları ve otopark gibi bölümler yer alacak.

Bölgedeki sanayi kuruluşlarına yakın konumuyla dikkat çeken otelin faaliyete geçmesiyle birlikte Çayırova’nın konaklama kapasitesine ve istihdamına katkı sağlaması bekleniyor.

Çayırova’ya 52 odalı yeni otel projesi: ÇED süreci başlatıldı
KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.